Obdelava osebnih podatkov

Vaše osebne podatke obdeluje Maša Kos s.p., Breg 165, 4275 Žirovnica, e-mail: masa.crnkovic@gmail.com

Pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov je naročilo storitev, prijava na spletno izobraževanje oz. delavnico ali prijava na e-novice. Vaše osebne podatke obdelujemo predvsem za izvajanje dogovorjenih storitev.

Neposredno trženje

Kot našo stranko vas bomo po različnih kanalih (npr. e-pošte) občasno obveščali o naši ponudbi, ugodnostih in o naših dogodkih (»neposredno trženje«). Pri tem bomo poleg vaših kontaktnih podatkov uporabili tudi ozek nabor drugih podatkov (npr. pretekla izobraževanja) in vam tako predstavili le tiste ponudbe, ki za vas pridejo v poštev. Če boste za to podali privolitev, vas bomo o zgornjih vsebinah obveščali tudi na načine, za katere veljavni predpisi zahtevajo vašo privolitev za neposredno trženje. 

Neposrednemu trženju lahko kadarkoli ugovarjate, in sicer tako, da nas o tem obvestite na e-mail ali sledite povezavi v vsakokrat prejetem sporočilu. Vaš ugovor bomo vselej spoštovali, dokler se ne boste odločili drugače. 

Če vaše osebne podatke pridobimo o vas, kot od potencialne stranke, ker te podatke potrebujemo za pripravo ponudbe, bomo te podatke obdelovali le v ta namen. 

Vaše pravice 

V zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov imate vse ali nekatere od naslednjih pravic (odvisno od pravnega temelja, na katerem obdelujemo določene podatke): pravico do dostopa (vedno), pravico do popravka in v zvezi s tem pravico do omejitve obdelave (vedno), pravico do izbrisa (le, kadar podatke obdelujemo na temelju privolitve), pravico do prenosljivosti podatkov (kadar vaše podatke obdelujemo na temelju pogodbe, sklenjene z vami, ali na temelju vaše privolitve) in pravico do ugovora (kadar vaše podatke obdelujemo na temelju zakonitega interesa). Zahtevo nam lahko pošljete na e-mail.