Login

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

€220

Kako z razumevanjem Google Analytics 4 dvigneš prodajo

Moj cilj za to izobraževanje o GA4 je, da te peljem od čistega začetka do naprednega razumevanja podatkov - od same nastavitve do naprednih analiz, razumevanja svojih podatkov in optimizacije ciljev.

€330

Vizualizacija podatkov in dashboardi v Looker Studio

Izobraževanje: Kako GA4 podatke oblikovati v uporabne in lepe dashboarde, ali “kako prihraniti ogromno časa in s podatki navdušiti sodelavce”

€150

Osnove Google Analitike 4

Želiš začeti z uporabo GA4? Te jezi, ker v novi Google Analitiki ne najdeš tega, kar si v prejšnji verziji z enim klikom? Želiš, da so tvoje analize dejansko uporabne za izboljšanje poslovnih rezultatov? To je izobraževanje in delavnica za začetnike in vse, ki se z Google Analytics 4 še bolj zadržano spogledujete.

€270

Analiza in optimizacija spletne strani za izboljšanje konverzij

Odkrij, kje izgubljaš stranke in izboljšaj spletno prodajo. Na delavnici te bom opremila s konkretnimi postopki, kako analizirat vedenje uporabnikov, da lahko izboljšaš svoje konverzije (prodajo, rezervacije, povpraševanja …).

Delavnica bo potekala v živo na Zoomu v petek 17. 5. 2024 ob 9h. Link na Zoom vam pošljem na email kak dan pred delavnico.